Вратарят на Левски Пламен Андреев, говори преди контролата срещу Септември. Юношата на сините коментира жребия за Лигата на конференциите, където съперник ще бъде гръцкия ПАОК и очакванията си за предстоящата кампания в Първа лига.

"Добре се чувствам, тренираме живи и здрави. Аз почивка нямах, но се чувствам добре. Адреналинът и ентусиазмът ме държат. Не е проблем, защото не наваксвам, не съм излизал от форма.

Отборът ми се вижда добре, има настроение в съблекалнята. Надявам се тази година да сме по-добре от миналия сезон. Ако ми се даде възможност да съм титуляр, ще оправдая доверието. ПАОК несъмнено бе най-силният възможен избор. Единствено можем да спечелим от този сблъсък. Най-големият ни коз е колективът и публиката също.

За мен с колкото повече публика играем - толкова по-добре. Не сме разговаряли за програмата, мислим за проверките първо, после за първенството. От Левски може да очаквате да не се плашим и да се надиграваме. На феновете можем само да благодарим", заяви Пламен Андреев.

Ивелин Попов: Радвам се, че има технични и бързи футболисти в атака

Ивелин Попов: Радвам се, че има технични и бързи футболисти в атака

Треньорът много добре знае и където види, че съм най-полезен на отбора, ще играя там, споделя Попето