Стражът на Левски Пламен Андреев говори за онлайн предаването "Левски на левскарите", което се прави от едноименното фенско сдружение. През този сезон той има 13 шампионатни двубоя с 10 сухи мрежи.

"Бях много развълнуван, когато за първи път влязох в съблекалнята на мъжете. Но всички ме приеха много топло и това ми помогна да свикна бързо с колектива. На дебютната тренировка бях под голямо напрежение - няма какво да лъжа.

Направих и много гафове, доста изпусках топката. След това се поуспокоих. Треньорът на вратарите Георги Стоянов ми каза, че няма от какво да се притеснявам. Да работиш със старши треньора Станимир Стоилов е голям бонус за нас, младите. Той постоянно ни насърчава и изисква максимума от нас. С него съм имал доста разговори. Винаги ми е казвал да съм спокоен и да се забавлявам на терена.

С какво спечелих доверието на защитниците? Не мога да кажа напълно, че вече съм го направил, но започва да се получава. Вече обаче започнахме да се сработваме, защото понатрупах мачове. С течение на времето нещата ще се подобряват.

Не мога да коментирам какви са шансовете ни за титла - тези въпроси са към други", заяви Андреев.Той вече има един трофей на сметката си - победа във финала за Купата над ЦСКА.

"Усещането да бъда капитан в този мач бе невероятно. Все пак имаше 40 хиляди на стадиона. След двубоя не спах два дни", допълни той.

Мъри към феновете: Надявам се с общи усилия да вървим всички напред

Мъри към феновете: Надявам се с общи усилия да вървим всички напред

Стоилов говори пред привържениците във Варна