Десният краен бранител на Левски Жереми Петрис говори пред медиите, след като "сините" надиграха Айнтрахт Франкфурт и завършиха наравно 1:1 в първия мач от плейофите в Лигата на конференциите.

Той призна, че не е имал сили за пълни 90 минути и затова трябваше да бъде заменен в 80-ата. На негово място влезе Илиян Стефанов. Петрис успокои феновете, че ще успее да се възстанови за реванша след седмица въпреки проблемите в бедрото, които има.

Героят за Левски: Това беше най-важният ми гол в цялата кариера

Героят за Левски: Това беше най-важният ми гол в цялата кариера

Французинът се разписа дълбоко в добавеното време на първия мач от плейофа за Лигата на конференциите за крайното 1:1

"Имах проблем преди мача в областта на бедрото. Успях да се възстановя, но не бях 100 процента готов. Останах на терена до 80-ата минута. Не можех в края да се затичам бързо. Като цяло съм доволен от представянето ми и това на отбора", каза френският бранител.

"Разбира се, че ще играя в реванша. Ще се възстановя, няма проблем. Мисля, че ми трябва малко време, но е хубаво, че няма да имаме мач през уикенда. Според мен имаме добри шансове на реванша в Германия, но трябва да сме заедно като отбор, да се поддържаме. Така ще бъдем по-силни и нищо не е решено още", добави той.