Бившият нападател на Левски от далечното минало Петър Курдов, който прекара част от кариерата си в Ботев Пловдив, даде своя коментар за предстоящото дерби между "канарчетата" и "сините". Двубоят е днес на стадион "Христо Ботев", от 19.15 ч.

Курдов говори пред "Мач Телеграф", като не даде добри шансове на Левски за победа на "Колежа". Той коментира и начина на управление на клуба.

Костов може да разчита на новото попълнение на Левски

Костов може да разчита на новото попълнение на Левски

"Не мисля, че Левски ще победи Ботев (Пд) с оглед на това, което показаха в първата среща при загубата с 2:1 от ЦСКА 1948. Много ми се иска "сините" да победят, но по начина на игра и това, което показаха смятам, че мачът няма да е никак лесен. В Пловдив обстановката за игра ще бъде много добра.

Предвидих преди време, че хората които управляват клуба ще изгонят феновете. И полека-лека това става. Неслучайно хората казват: "Дадоха му акциите и той започна да управлява". Това къде го има по света?

На някой да му се дадат акциите и той да управлява милиони? Не знам да има такъв случай. Виждам напрежение още от самото начало", заяви Петър Курдов, който носи екипа на Левски през 80-те години.