Бившият централен нападател на Левски - Петър Курдов коментира актуалните новини около "синия" клуб. Според него сегашният наставник Георги Дерменджиев няма необходимия капацитет, за да води столичния гранд.

Пред колегите от "Тема Спорт", Курдов приветства информациите, които спрягат Петър Хубчев за бъдещ старши-треньор на вековниците.

Веселин Минев: Левски още има шанс за първото място

Веселин Минев: Левски още има шанс за първото място

"Мисля, че ще победят Ботев (Пд)"

"Имам няколко човека свидетели, че хванах бас за това, че Георги Дерменджиев няма да се задържи повече от месец и половина-два като треньор на Левски. С изказванията, които прави, и с нещата, които говори в минало време за "сините", не мисля, че той има капацитета да води отбор като Левски. Това е моето скромно мнение, което споделят и други хора, още след назначаването на Дерменджиев. Познаваме много добре неговото развитие и в повечето време той е бил помощник-треньор. В един момент дойде на "Герена", за да учи как се прави футбол... А играта, която показва отборът и особено в мача с Лудогорец?".

"Новината, че Петър Хубчев ще застане начело на Левски за мен е много добра. Той е левскар и познава обстановката на "Герена". Аз лично приветствам подобен ход. Петър Хубчев ще бъде по-добрият вариант за тима. Той игра дълго в Левски. Само хубави неща мога да кажа за него", сподели още Курдов.

Жерсон Кабрал, Серджиу Буш и Богдан Вашчук на "диета", похапват бургери и кебапчета

Трио на Левски на "диета", похапва бургери и кебапчета

Кабрал е голям любител на българската кухня

"На "Герена" има проблем и той е свързан с това, че се знаят възнагражденията на чужденците. Това нажежава обстановката в съблекалнята. Защото у нас всеки вместо да се интересува от своето професионално развитие, гледа кой колко получава. Този момент е ключов и трябва да се разреши", заяви още той.