Левски се раздели по взаимно съгласие с двама от треньорите в Академията на клуба - Петър Карачоров и Николай Греков, съобщиха от сайта на столичани.

Петър Карачоров стана част от Детско-юношеската школа на Левски през 2017 година. Водил е възрастовите формации на "сините" в Елитните групи до 15 и до 17 години. С юношите до 15 години стана безапелационен шампион за сезон 2019/2020 със 17 победи и 1 равенство. С юношите на до 17 години стигна до вицешампионската титла за сезон 2020/2021 година. Карачоров е треньор във всички формации на трима от избраниците на Станимир Стоилов в представителния отбор на "сините" - Асен Митков, Антоан Стоянов и Йоан Загоров. Ръководството на Левски благодари на Петър Карачоров за всеотдайната му работа в "синята" Академия и му пожелава всичко най-добро в бъдещите начинания.

Николай Греков е част от Академия "Левски" от лятото на 2021 година. Работи като помощник-треньор на формациите до 16 и до 19 години. Ръководството на "ПФК Левски" благодари на Николай Греков за работата му в Детско-юношеската школа на клуба и му пожелава всичко най-добро в бъдещите начинания.

Петър Карачоров: От всичко, което се случи, може да спечелят талантливите деца на Левски

Петър Карачоров: От всичко, което се случи, може да спечелят талантливите деца на Левски

"При такова класиране по толкова категоричен начин няма как оценката да не е отлична за цялостното представяне"