Новият треньор на Левски Петър Хубчев е останал впечатлен от младите футболисти на отбора, научи ТОПСПОРТ. Носителят на Купата на България с Берое ще продължи да налага талантите на "сините" и през следващия сезон. Специалистът показа и в националния отбор, че не се страхува да залага на младоци, които видимо имат качества. 

Такива в Левски са Станислав Иванов, Илия Юруков, Мартин Петков, Деян Иванов и Ивайло Найденов. Очакванията са първите два да получат солиден брой минути на терена и през новата кампания. Мартин Петков постепенно ще бъде интегриран в първия отбор. 

Потвърди се новината на ТОПСПОРТ: Петър Хубчев е треньор на Левски!
Обновена

Потвърди се новината на ТОПСПОРТ: Петър Хубчев е треньор на Левски!

Идва с двама помощници

При Деян Иванов ситуацията е малко по-сложна, предвид факта, че често страда от контузии. Найденов, който е под наем в Арда, се завръща на "Герена" и ще бъде алтернатива на Живко Миланов. 

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че очаква от Хубчев да изгради отбор, който да се бори за титлата, да играе атрактивен футбол, а в същото време да налага и младите таланти от школата. Шефът на "сините" потвърди и новината на ТОПСПОРТ, като заяви, че тимът ще се раздели с Ники Михайлов и Станислав Костов само при оферти за двамата от чужбина. 

Петър Хубчев дава шанс на всеки в Левски, двама пред трансфер в чужбина

Петър Хубчев дава шанс на всеки в Левски, двама пред трансфер в чужбина

Назначението на специалиста трябва да бъде официализирано в близките дни