Треньорът на Левски Петър Хубчев даде пресконференция преди реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу АЕК (Ларнака). В първата среща "сините" загубиха с 0:3.

"Мачът ще бъде по-различен за мен. Направих си труда последните дни да прочета изказванията на футболистите. Мисля, че ще е по-различен и за тях. Задължени сме да търсим победа с разлика, реакцията ни ще бъде по-различна. 

Ясно ми е, че трябва да играем с по-голям риск. Дали ще издържим, ще видим. 

Мазурек не е готов да играе 90 минути. Имаме тренировка, която се явява първа и последна. Тогава ще имам яснота около състава. Възможно е да играем с двама нападатели. Найджъл Робърта също е готов. Имаме три опции. Нека мине тренировката.

Нямаме яснота около заместник на Мариани. Не сме и гледали. Мисля, че ще потърсим играчи на този пост. 

Снимка 436611

Източник: LAP.bg

Моята задача е отборът. С феновете не искам да коментирам темата. За мен подкрепата от деца е най-чистата. Мисля, че тази подкрепа играе някаква роля. 

Мачът с Ботев го изгледахме по други причини. Трябваше да си извадим поуки. Очаквам утре да ни водят емоциите. Това ще доведе до по-голям риск. Длъжни сме да го опитаме и да играем по този начин. За нас е важно хъсът, който показваме като отбор. 

Аз винаги съм твърдял, че Мариани е малка частица от отбора. Отборът е над всичко. Той е добър футболист, но без отбора едва ли щеше да успее. 

АЕК разполага с много опитни футболисти. Очаквам да бъдат отбора, който да задържа повече топката, да са добре тактически подредени. Знаем, че ще имаме опитен отбор срещу нас. 

Шансовете на Левски са малки да отстраним кипърците. Казах, че ще играем дефанзивно, когато дойдох тук. Шеговито го разбирайте. Мен ме интересуват момчетата - да се раздадат за пореден път. Пределно ми е ясно, че мачът с Царско село може да се окаже по-важен и от този утре", заяви Хубчев.

Мартин Райнов: В нас има спортна злоба, АЕК не е по-силен от Левски

Мартин Райнов: В нас има спортна злоба, АЕК не е по-силен от Левски

"Не е било нужно да се вдигаме"