Треньорът на Левски Петър Хубчев даде обширно интервю пред клубната телевизия. Специалистът направи оценка на есенния дял на "сините". 

За наставника най-важно е отборът да се подготви добре през зимата, за да може да бъде конкурентен на шампиона Лудогорец. 

"Можеше по-добре да се представим през есента. По-детайлна оценка тепърва ще правим. Пет точки от Лудогорец са и много, и малко. Срещата с Лудогорец е дербито на 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Тук правилата са по-различни. Играе се един мач и целта е отборът да продължи. Затова ние ще подходим по друг начин в тази среща. Но по-важното в момента е подготовката. Ние трябва да се подготвим по най-добрия начин за този и останалите мачове през пролетта. 

Дълг на Левски спира трансфер на Родриго Енрике на "Герена"

Дълг на Левски спира трансфер на Родриго Енрике на "Герена"

"Сините" не са се разплатили с "моряците" за Мехди Бурабия

В тренировъчния процес нямаме никакви забележки към футболистите. Държанието на всички момчета бе абсолютно професионално. Всички се представиха според възможностите си. Друг е въпросът какви възможности имат. Всеки си има своя максимум. Мисля, че ние трябва да надградим. Трябва да намерим по-подходящи хора за отбор като Левски.

Загубихме три мача, но в тях липсваха 4-5 от нашите футболисти заради контузии. Играчи, на които разчитахме. Досега не сме го казвали, защото не искахме да прозвучи като оправдание. Но след като сме загубили тези мачове, няма как да бъдем доволни. 

Важна среща в Левски относно зимната селекция

Важна среща в Левски относно зимната селекция

Ръководството не иска да инвестира сериозна сума пари за резерви

Най-силно се представяме като отбор. Самият професионален живот и в тренировките, и в съблекалнята, и извън нея на мен ми харесват. Мисля, че отношенията между футболистите, като колектив на мен ми харесват.

Аз съм сигурен, че в Левски са идвали много по-строги треньори. Просто подходът ни е малко по-различен. Не може всички проблеми да ги коментираш пред целия отбор. Преценяваме с кой как да говорим. Това е много важно. Не отричам, че държим на някои неща от дисциплината. Смята, че дори в живота човек няма как да просперира, ако няма дисциплина.

Снимка 455941

Източник: LAP.bg

Нямаше големи скандали и прояви на футболисти на Левски извън футбола. Можем да бъдем доволни от играчите. Много е важно треньорът да е добър психолог, футболистите да му повярват. Футболистите трябва да са готови да влязат в огъня за своя треньор. Това го усещам от първия ден.

Бях чувал доста неща за работата в школата. Виждам изключително професионална работа от първия ден. Ръководството направи много неща за децата. Ежедневно имахме нужда от деца от школата. Имаме добър поглед. Мисля, че се работи ангажирано. Имаме идея да вземем някои от тях на лагера с нас.", заяви Хубчев.