Треньорът на Левски Петър Хубчев говори пред медиите преди реванша от първия предварителен кръг на Лига Европа срещу Ружомберок. "Сините" спечелиха първата среща в Словакия с 2:0. 

"Най-добре ще покаже мачът дали е възстановен отборът. Смятам, че сме достатъчно добре подготвени, за да изиграем поне първите мачове. Възможно е Костов да започне като титуляр. Едва ли ще разкрия тайна, че това момче продължава да стиска зъби и да играе на инжекции. 

И за Дени Алар, и за кой ще бъде в групата, ще решим кой ще бъде в групата. Информацията ми е, че ще тренират всички. До седмица ми трябват нови играчи. 

Регламента в този турнир е по-различен. Тук може да загубим всичко. Трябва да подходим по друг начин, трябва да сме максимално концентрирани. Мачът не е приключил. Надявам се и днес да тренираме както трябва и да подходим както трябва. Не си правя илюзии. Един процент подценяване ще бъде фатален. 

Познавам самите футболисти. Ще се опитаме да подготвим играчите. Това е най-важната ни задача - да сме на 100% от първата минута. Това е най-важното, което искаме да вкараме в отбора. 

Много са нещата, които футболистите правят, както аз искам. Ще си позволя да не ги споделям. Мисля, че това е правилният път. 

Аз и в нормален мач се опитвам да се концентрирам върху отбора и противника, а не върху страничните неща. 

Ясно е, че имаме някои виждания за състава. Има тактически изненади понякога, но е важно самото изпълнение. Не разполагаме с възможности за коренни промени. 

Относно нови попълнения - утре ще знам повече. Каквото и да значи това. 

Да не мислите, че ще чувстваме по-добре, ако от Ружомберок почнат да правят изказвания, че идват на екскурзия. Приемам заканите им напълно сериозно. 

Те са физически много мощни футболисти. Най-радващото от първия мач е, че не се огънахме от тяхната борбеност. Те не са лоши футболисти. Много организиран отбор. Физически са много мощни.

Иван Горанов: Ще успеем, нямаме друг избор

Иван Горанов: Ще успеем, нямаме друг избор

"Ако играем както трябва и се раздадем, няма да имаме проблеми"