Петър Хубчев даде специална пресконференция преди двубоя на Левски срещу АЕК (Ларнака) в Лига Европа.

Ето какво каза наставникът на "сините":

"Това, което знаем за отбора на АЕК, е че наличието на толкова много испанци, предразполага към определен стил. Отбор, който е дисциплиниран и играе футбол. Очаква ни много тежък мач, като прибавим климатичните условия.

Иманол Идиакес: Левски разполага с качествени футболисти и много добре знае какво иска да постигне

Треньорът на АЕК: Левски разполага с качествени футболисти и много добре знае какво иска да постигне

"Разучили сме внимателно съперника, наясно сме със силните му страни"

Буквално преди да се качим в автобуса, ми беше казано, че Найденов има някакъв вирус. Няма какво да съжаляваме.

В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно тези два трансфера да станат факт. Единият футболист, който е с нас, доколкото разбрах, вече има жълта карта и ще може да играе. Другият е в София. Всички други футболисти са здрави и са на разположение. Щом футболистите са в Левски, това са футболистите, които сме искали. Няколко пъти съм заявявал, че за нас всяка тренировка е важна. Нека изчакаме и тази тренировка, но мисля, че нещата около състава са ясни.

От Левски към феновете: Подкрепете клуба, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия

От Левски към феновете: Подкрепете клуба, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия

Ръководството на домакините отпусна 370 билета за привърженици на Левски

Нормално е да има размяна на любезности между треньори и отбори. Не смятам, че някой от отборите има предимство. Това са неща, които малко ме интересуват. Едва ли ще ни залъже, че сме почнали с мачовете от първенството. Това е най-хубавото при този трансфер (Насиру Мохамед) е, че идва от първенство, което се играе. Гледал съм го. За мен тогава той игра на по-различна позиция. Имам информация, че той играе на две или три позиции. Това дали утре ще започне като титуляр, мога да го кажа след днешната тренировка. Най-хубавото е, че той може да играе 90 минути.

Станислав Костов има проблеми с месеци. Стиска зъби и дава толкова, колкото може. Щом е в отбора, сме преценили, че може да помогне с каквото може.

Найджъл Робърта подписа с Левски

Левски подписа с холандски нападател

Найджъл Роберта е играч на "сините"

Статистиката малко интересува футболистите и треньорите. Едва ли това ще притесни самите футболисти. Трябва да се замислим върху силата на отбора. Всяка традиция е затова - да се нарушава. Алар и Мазурек дойдоха при нас неподготвени. Със сигурност не са готови за 90 минути, но тренират много сериозно. Колкото и да са неподготвени, тези момчета ще дадат всичко от себе си, ако се наложи.

С който и противник да играем, за мен фаворит са нашите футболисти. Уважаваме АЕК, но за мен фаворити са тези момчета, с които сме тук. Познавам достатъчно добре целия отбор на АЕК", каза Хубчев.

Димитър Макриев: На Левски ще им бъде най-трудно в първия половин час

Димитър Макриев: На Левски ще им бъде най-трудно в първия половин час

"Много от отборите, които гостуват в Кипър трудно се климатизират или изобщо не успяват"