Наставникът на Левски Петър Хубчев очаквано не е останал доволен от загубата на тима му от Славия с 1:2 на "Герена" и призна, че е говорил с футболистите си за лесните картони, които получават.

"След мача мога единствено да кажа, че стояхме далеч от противника, закъснявахме много в единоборствата и допуснахме технически грешки."

Славия спечели гостуването си на Левски с 2:1

Славия надигра тотално Левски насред "Герена" и триумфира в най-старото столично дерби

Юноша на ЦСКА остави "сините" без победа от началото на полусезона

"Не видях чак толкова много проблеми. Имахме желание, но другите неща ни куцат много. Продиктувани са от наказанията, при положение, че противникът стои плътно в половината си и има възможност за контраатаки, бяхме несигурни в защита."

"Трудно е да играем срещу прибран отбор. Едно от противодействията ни беше да играем по крилата, но не се получи. Принудихме се Станислав Иванов да влиза, но той не бе тренирал с отбора през седмицата. При така построен противник е нормално да не се получава. Стояхме много далеч. Оставихме много пространства."

Героят на Славия: Тотално ги надиграхме и заслужено ги победихме

Героят на Славия: Тотално ги надиграхме и заслужено ги победихме

Косъма отбеляза 2 гола за "белите" при победата над Левски с 2:1 на "Герена"

"През цялото време играхме само с Тиам като дефанзивен халф. Ще бъде некоректно и смешно да кажем, че се е случило нещо добро след загуба на "Герена"."

"Трябва да се подобри играта и отношението към професията. Коментирахме в съблекалнята как се получават картони. В такъв изнервен двубой и начин, по който не вървят нещата не може да получаваме така картони. Недопустимо е. Срещу Лудогорец трябва да сме готови за пълни 90 минути."

Златомир Загорчич: Надиграхме Левски по всички параметри

Златомир Загорчич: Надиграхме Левски по всички параметри

Заги остана много доволен от представянето на отбора му