Бившият член на НС на Левски - Петър Ганев беше гост в предаването "120 минути" по bTV, където сподели своята версия за скандалите на "Герена". Икономистът изрази мнение дали е възможно в клуба отново да се възцари обединение.

Феновете на Левски: Сами определяме бъдещето си

Феновете на Левски: Сами определяме бъдещето си

От НКП откриха паметник на Апостола на свободата в Хисаря

"Имахме период на кампания за спасение, разпад между привържениците и после новото съграждане, което дойде с идването на Стоилов. Ефектът от връщането на Мъри е следният - 4,6 млн. лева. Едно е финансова отчетност, но има много специфики. Друго е реален паричен поток - стадион, магазин, привърженици.. Бюджетът на Левски е 1 млн. - 1,5 млн. лева на месец, за да поддържаме текущото състояние. Много по-трудно е да изчистим старите дългове. Ако грубо може да кажем - старите дългове са 30 млн. Едни 17-18 е към стари собственици, които казват, че не си ги търсят. Другият голям дълг е грубо около 12 млн. към НАП. Това  е камъкът, който тежи на Левски. Този дълг към НАП трябва да бъде решен. 

Левски не може без спонсор. Проблемът в Левски е какъв е моделът на управление и в крайна сметка къде е балансът. Постепенно този баланс се счупи. Още от мачовете с ПАОК е имало някакъв хибриден модел на управление. Стратегическото управление било за спонсора, а отпуските и хотелите за изпълнителния директор. Случилото се покрай Общото събрание е, че Наско Сираков постепенно избра страната на управление заедно със спонсора. Те заедно правят всичко. Това доведе до напускането на старши-треньора.

Договорът за управление позволява всичко, но в клуба имаше независими хора, които не дават да им се мешат. А когато имаш хора като Мъри и Ивков е много трудно да се изпълнява този договор за управление.

Топчо определи група от 20 левскари за битката с Берое

Топчо определи група от 20 левскари за битката с Берое

Ето кои са те

По всичко личи, че се стигна прекалено далеч. Във футбола има много искри. Наско и Мъри знаят какво е да си на терена. Има шанс да се загърби всичко, но трябва да се спре и както казваше Сираков преди време "акциите на Левски не могат да бъдат оръжие". Изгоря безвъзвратно идеята Наско да бъде пръв сред равни левскари.

Ако ще изграждаме мостове, не трябва да ги "изгаряме". Говорих с Йончо Арсов. Не са трити данни от лаптоп. Тя е на флашка, всички треньори от школата имат данни за младите футболисти. Всяко едно разделение на привържениците е функция на лошото управление в клуба. Това се случва сега. Ако ще има лекарство, лекуването е, когато Сираков стане пръв сред равни.

Левски със съобщение за Рикардиньо

Левски със съобщение за Рикардиньо

Бразилецът празнува своя 22-ри рожден ден