Популярният фен на Левски Петър Димитров, който вече работи в клуба, написа план за развитие на "сините". 

В него се касаят четири основни посоки - Футболен клуб, Запалянковци, ДЮШ, Ветерани. Колегите от "Тема Спорт" публикуваха стратегията на Пепи Димитров за европейска визия на Левски със съкращения.

ФУТБОЛЕН КЛУБ

1 . Отговорникът на стадиона всеки работен ден да организира оглед на паметника на Георги Аспарухов, възможно най-бързо да се изгради осветление със соларни прожектори със синя светлина около паметника.

2 . Да бъдат изработени за всички служители на клуба работни и официални облекла, отговарящи на спецификата на работата им с отличителните знаци на клуба.

3 . При всяко първо преминаване през Витиня за новия сезон съответният отбор на Левски, представителен или юношески, да спре и отдаде почит на Аспарухов и Котков.

4 . Отговорникът за музея да организира и осъществи контакти с всички основни училища на територията на София.

5 . С оглед сегашната ситуация и евентуалното построяване на нов стадион да се предвиди изграждане на детски кът около стадиона със сцена, преди всеки мач да се организират едночасови забави за децата с аниматори, лакомства, сувенири, викторини и т.н.

Петър Димитров започва работа на "Герена"

Петър Димитров започва работа на "Герена"

Ще изпълнява функцията на офицер за връзка с феновете

 1. Веднага да се влезе в контакт с представители на фенклубовете и да се предложи ДЮШ да се кръсти на името на Георги Соколов. Трите помощни терена да бъдат наречени на Павел Панов, Христо Илиев и Асен Пешев - Капуй. Да се обясни, че по този начин символично отдаваме почит на левскарите от времето преди преврата. Журналистическата ложа да се кръсти Николай Колев - Мичмана. Лекарският кабинет на стадиона да носи името на д-р Жан Филипов.
 2. Преди всеки сезон да се изработва фотомакет 1 към 1 на новия отбор, който се поставя пред фенмагазина преди всеки домакински мач. Всеки от настоящите треньори и футболисти са задължени да разполагат с картички, изработени от клуба.
 3. През всеки от двата футболни сезона съгласувано с треньора се определя ден на отворените врати, на който представителният отбор ще е на разположение на феновете.

9 . Създаване на ТВ Левски с непрекъснато 24-часово излъчване.

 1. Да се направи график футболисти от първия отбор да провеждат тренировки с отборите ни от ДЮШ.
 2. Футболистите от представителния отбор са задължени на всички организирани мероприятия да се явяват с облеклото, осигурено от клуба, в зависимост от степента на официалност.
 3. Хората от първия отбор на клуба да са максимално отворени и достъпни за медиите, спазвайки правилата за връзки с медиите, определени от клубното ръководство.
 4. Възстановяване на клубното списание и програмките за всеки мач.
 5. Да се организират периодично срещи с популярни личности от различни слоеве на обществения живот, на които да се обменят мнения за миналото, настоящето и бъдещето на клуба и общността ни.
 6. Да се направи възможното да се улесни достъпът на хора със специални изисквания до стадиона.

ЗАПАЛЯНКОВЦИ

 1. Да се предложи на ръководството на клуба определен процент от приходите за всеки домакински мач от сектор Б след отчисленията за разходи и т.н. да се превеждат в сметка Сектор Б. Фенклубовете да организират съвет, който е оторизиран за разхода с този финансов ресурс. Глобите, наложени от федерацията относно поведението на публиката на стадиона, да се изплащат от тази сметка. От една страна, ще дадем възможност на фенклубовете да разполагат с финансов ресурс за своята работа, от друга, ще има и възпитателен ефект.
 2. Да се организират от клуба ежегодни турнири между фенклубовете от цялата страна на игрищата на клубната база. Да им се предложи турнирите и купите да носят имена на знакови покойни фенове, посочени от самите фенклубове.
 3. Да се предложи работните срещи с фенклубовете да се предават директно на клубния сайт.
 4. В началото на всяка състезателна година да се организира среща между старши треньора и представители на фенклубовете и неорганизираните запалянковци.
 5. Клубът максимално да съдейства на фенклубовете и неорганизираните запалянковци при гостуванията - пътуване, билети и т.н.
 6. Да се предложи на феновете да бъде увековечен подвигът и името на Димитър Списаревски - Спаич. Например да има трибуна в сектор Б на негово име заедно с подходящ макет или скулптура.
 7. Да се подава непрекъснато информация от клуба за продадените абонаментни и членски карти по региони, градове и села. Тази информация да бъде подавана по атрактивен начин на сайта на клуба, предизвикващ състезателен елемент между населените места - във вид на брой и процентно отношение. След създаването на сдружението да се организира от клуба съревнование между населените места за най-голям брой членове на сдружението спрямо жителите на населеното място.
 8. Всяко начинание от страна на клуба, касаещо идеологията на левскарите, да бъде предварително съгласувано с представителите на фенклубовете.
 9. Да се създаде работен екип от фенклубовете на доброволни начала, който да подпомага работата на клуба в различните насоки.