Един от най-популярните привърженици на Левски - Петър Димитров по всяка вероятност ще напусне клуба.

Той е подал оставката си, а причината за това негово решение е било спор с изпълнителния директор Иво Ивков, твърди "Тема спорт".

Димитров изпълняваше функцията за връзка на клуба с феновете и наскоро дори проведе виртуална среша с част от тях, на която се обсъждаха различни теми, свързани със сините, както и за създаването на Сдружението на запалянковците, което в един момент да се превърне в собственик на Левски.

Лидерът на Левски се опитва да се завърне по-рано

Лидерът на Левски се опитва да се завърне по-рано

Полага големи усилия

Наскоро известният привърженик излезе с революционен план за развитието на клуба. В него се засягат четири основни посоки - футболен клуб. Запалянковци, ДЮШ, Ветерани.

На сбирката, която се проведе преди дни, присъстваха представители на Националния клуб на привържениците на Левски, "София Запад", "Ултрас Левски", Тръст "Синя България" и останалите фракции от столицата. Онлайн пък се включиха фен клубовете от страната. Димитров е запознал всички с програмата.

Сега не е ясно дали ще бъде назначен нов човек, който да е връзката с феновете, или може да се заложи на Даниел Боримиров, който има отлична комуникация с привържениците.