Един от емблематичните фенове на Левски - Петър Димитров, държа традиционната си реч на Могилката, която бе по повод 109-ата година от създаването на столичния гранд. Запалянкото обаче не пропусна да спомене и за настоящите проблеми в клуба.

Ето какво каза той:

"На днешния празник усещам, че много хора не са щастливи, както бяхме миналата година и Сектор Б е с обърнати знамена, искам да се обърна към мажоритарния собственик на Левски. Ще използвам цитат и ще върна времето 3 години.

Той каза: "Аз искам да стана преносител на акциите. С мен ще са собственици легенди и фенове на Левски. Акциите не са оръжие, а средство. Поклон пред всички фенове, които спасиха Левски". На 24 май имах честта тук да кажа, че първи път след 9 септември казах, сме си избрали предводителя. Година и 3 месеца след това, в средата на август Левски беше в орбитата на изпадащите отбори.

Феновете му посочиха правилни ход - да покани разказвача на приказки. На 1 септември разказвачът каза, че обещава работа, честност, прозрачност и че Левски ще бъде горд. На 8 април, тази година, много хора бяха свидетели...", това говореше по мегафон ток, когато бе прекъснат от скандирания за "сините", а след това футболисти, ръководители и деца от школата на клуба започнаха да поднасят венци и цветя.

Тодор Батков: Условен лиценз означава лиценз!

Тодор Батков: Условен лиценз означава лиценз!

"Но ще се следи ситуацията"