Сдружението "Левски на левскарите" даде пресконференция. В нея участваха председателят Димитър Костадинов, Никола Бушняков, Момчил Лазаров, Емил Михайлов и Петър Димитров. Последният, който е много уважаван след левскарската общност, сподели мислите си за изминалите месеци в Левски.

"В края сме на нещастна за левскарите година. Година на демаскирането. 2022 година завърши с обединена публика, отбор... 2020 година лично Сираков ми се обади да се моля на фенклубовете да му се дадат акциите. Той каза, че само ще е преносител, пазител, а всички левскари ще се чувстват като собственици. Тази година Сираков узурпира акциите, той на практика ги открадна от левскарите. Маските паднаха. Никога досега ръководител не е казвал "Ай сиктир" на организираните фенове. Всички очакваха, че от Сектор "Б" ще летят бомби, ще има свастики. Сектор "Б" остави тоав ръководство да управлява както може. Видя се до 1 септември как може, видя се и сега. Сектор "Б" беше обругаван, но беше на стадиона. Сектор "Б" отново ще се извиси.

2023 година лъсна, че клубът не се управлява от мажоритарния собственик. В клуба преобладават спуснати от спонсора хора. Шапки долу пред всеки, който помага на Левски. Ако искат да станат собственици, ще имат пълна подкрепа от левскарите. Те хем искат да са в миманса, но да управляват Левски. Бъдещето ще покаже, но Левски трябва да бъде ръководен от човек с морал. Моля се на Господ да направи така, че да паднат всички маски.

Помните ли мажоритарят какво каза, че никой не можел да ни понася и сме работили против него. На Общото събрание на "Левски на левскарите" лично предложих Сираков за член на УС. Той отказа. Никой не е бил против нас. Ние го приемахме за един от нас. А той реши да е мажоритар. Вече се видя кой къде е на барикадата. А бариакдата е левскарството. Последните няколко дни фенклубовете ми звънят и ми казват "Сиктир на този мажоритар", заяви Петър Димитров.

Левски изчистил част от задълженията си благодарение на Иво Ивков

Левски изчистил част от задълженията си благодарение на Иво Ивков

Поне така твърдят от "Левски на левскарите"