Бившият футболист на Левски - Станислав Ангелов вярва, че отборът е способен да отстрани Айнтрахт (Франкфурт) от Лигата на конференциите.

В интервю за предаването "Арена спорт" на БНТ бившият футболен национал отличи представянето на сините в първия двубой от плейофа за влизане в груповата фаза на евротурнира.

Левски кани феновете на "син" купон в четвъртък

Левски кани феновете на "син" купон в четвъртък

За мача с Айнтрахт

"Равенството не е от голямо значение. Приятна ми е продукцията от клуб, фенове и състезатели. Беше приятно за гледане. Левски може всичко да направи - може да победи, може и да падне. Имат дух и желание. Не виждам притеснение във футболистите на Левски, за което много се радвам. Айнтрахт е съперник от топ ниво, но Левски се противопостави и игра добре", каза той.

Столичанинът смята, че Левски ще предприеме правилния подход преди реванша в Германия.

"Николай Костов преценява добре процесите. Дано остане в тази балансирана емоция, за да взима най-добрите решения. Предполагам, че Левски ще започне реванша предпазливо. Не е толкова страшен противникът. Левски не е превъзбуден. Има добра емоция и енергия. Нищо не е на всяка цена.

Николай Костов е доказан специалист извън пределите на България. Забелязвам добър баланс в него откъм увереност и спокойствие. Той се опита да надгради направеното преди него. Той налага собствени виждания, но не с драстични промени. Получава му се, за което го адмирирам.

Аякс е класен отбор, който се бе подготвил доста добре. Отборът използва всички слабости на Лудогорец. Надявам се, че вторият мач "орлите" ще се представят по-добре. Имаха шансове. Стига им толкова на Лудогорец, само те да не са шампион. Заслужават го, работят добре, но не може все едни и същи", заяви той.

Сериозен проблем споходи Айнтрахт дни преди мача с Левски

Сериозен проблем споходи Айнтрахт дни преди мача с Левски

Доста от играчите са със симптоми на вирусно заболяване и не могат да тренират