Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира актуални теми, свързани с клуба. Той използва за трибуна официалната си страница в социалната мрежа "Фейсбук". Заяви, че го прави за първи и последен път. Колев отново не е доволен от определени медии и начина им на поднасяне на информация.

Ето какво пише той:

"Вярвах, че Левски трябва да излезе от спиралата на постоянните опровержения на всеки слух, който се понася в публичното пространство. Трудно ще е. Това е първият и, моля се, последният път, в който ще използвам личната си страница, за да напиша фактите. Не е редно, но явно няма друг начин. Другият начин е да превърнем сайта на Левски в платформа за опровержения и уточнения. Няма да стане!

Факт 1: Миналата седмица разговарях с Дафо по телефона, направиха го и други служители на клуба, пожелах му бързо възстановяване и го уверих, че може да разчита на подкрепата на клуба и ще поемем всички разноски по лечението му. Лъжата: Дафо е бил уволнен, докато лежал в болница (дали идиотът, разпространил това, си е давал сметка какво можеше да причини на бате Дафо с тая "велика" новина, ако не бях говорил с него предварително, за да му кажа, че няма такова нещо, нямам идея. Съмнявам се).

Факт 2: Божката-домакинът си работи всеки ден на стадиона и за беда на "информираните" и с него съм разговарял още миналата седмица, защото и до мен достигнаха някакви слухове. Успокоих го, обсъждахме екипировката и началото на подготовката. Възпитан съм в убеждението, че разговорът между двама мъже да си остане между тях. Затова и не обръщах внимание на глупостите, които се говореха междувременно, но явно съм подценил мащаба на простотията.

Факт 3: Димитър Иванков не е бил освобождаван от Левски. Ще се оперира на 20 юни, защото от 5 месеца работи със скъсан менискус. Клубът ще плати операцията и възстановяването. Чакаме го да се върне в края на годината, по-силен отпреди".

Павел Колев: Решихме, че школата се нуждае от реформа без участието на Боримиров, не виждам драма в това

Павел Колев: Решихме, че школата се нуждае от реформа без участието на Боримиров, не виждам драма в това