Гласящият се за нов силен човек на "Герена" - Наско Сираков, ще задържи изпълнителния директор Павел Колев в Левски, след като стане собственик на мажоритарния пакет акции на столичния гранд.

Легендата на "сините" не смята да приема неговата оставка. Сираков се надява двамата да продължат да работят заедно за спасението на вековниците, пишат колегите ни от "България Днес".

Акциите на Левски още не са джиросани на Наско Сираков

Акциите на Левски още не са джиросани на Наско Сираков

Ценните книжа най-вероятно са в Дубай

Преди около месец Колев обяви, че ще подаде оставка след края на извънредното положение заедно със спортния директор и треньорския щаб.

Двамата са в добри отношения и в момента двамата градят стратегии за излизане от тежката ситуация. Освен това легендата е впечатлен от свършеното от изпълнителния директор в невижданата за клуба криза. Единственият вариант Колев да не остани при "сините" е при изрично нежелание от негова страна.

Освен това стана ясно, че Сираков няма да дължи данък след джиросването на акциите на негово име от Георги Попов, допълва медията. Наско се е консултирал с юристи дали ще поеме някаква финансова тежест. Те са му обяснили, че практиката при подобни операции във футбола е да не се дължат данъци за прехвърлянето на акциите. Тя е използвана и при предишните смени на собствеността в последните години.

Татяна Дончева: Има ли пари Наско Сираков за Левски? "Спасителите" Хиндлияни, Тити, Мити, ветерани...

Татяна Дончева: Има ли пари Наско Сираков за Левски? "Спасителите" Хиндлияни, Тити, Мити, ветерани...

"Никой не казва колко пари дължи клубът"