Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отново коментира шанса Петър Хубчев да замени Георги Дерменджиев на треньорската позиция в отбора.

"Аз нямам идея дали оставката на Хубчев е истина. Ние най-малко като клуб можем да знаем подобно нещо. Не се е провеждала среща между Дерменджиев и ръководството относно гаранции за неговото оставане. Говорим само за селекцията в момента. Старши треньорът е наясно, че може да бъде сменен след края на сезона, както и аз, както и всеки един, защото това е Левски. Когато не си постигаш задачите и целите, които са ти поставени, винаги може да си тръгнеш.

Петър Хубчев подал молба за разтрогване на договора си, гледа към Левски

Петър Хубчев подал молба за разтрогване на договора си, гледа към Левски

Новината ни се потвърждава!

Към днешна дата има нулев шанс Петър Хубчев да бъде старши треньор на Левски. Първо, аз смятам, че Хубчев е все още селекционер на националния отбор, нямам информация за обратното. Дори и да се стигне до треньорска рокада при нас, тепърва ще трябва да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за варианти за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това.

Реален интерес към италиански халф няма. Запитване или оферта към него няма. Наблюдаван е от Патрашку на живо. Не само той, но и други футболисти, правят се доклади. Това е нормално. Нито сме влизали в контакт с него и с неговия клуб, защото не сме сигурни, че това е футболист, който ще ни свърши работа. Гледаме около десет футболисти", коментира Колев пред журналистите.

Борислав Михайлов: Петър Хубчев не е подавал оставка

Борислав Михайлов: Петър Хубчев не е подавал оставка

"Това са инсинуации"