След Нова година се очаква Левски да има нов изпълнителен директор в лицето на Павел Колев. Новината бе обявена лично от собственика на "сините" Спас Русев преди повече от месец. 

В последно време се появиха информации, че заместник изпълнителният директор в БФС се е отментал от уговорката с боса на 26-кратните шампиони и ще продължи работата си в централата. Русев обяви, че не е чул от Колев подобно нещо.

Левски иска Валери Божинов?

Левски иска Валери Божинов?

Проведени са предварителни разговори

ТОПСПОРТ научи, че през миналата седмица между двамата се е провела среща, на която са били уточнени някои детайли около бъдещето назначение на Павел Колев. Бившият журналист е поискал гаранции от собственика на Левски, че всички дължими суми, които застрашават лиценза на клуба в Европа, ще бъда изплатени в срок. Колев е изискал още заплатите на всички в клуба да бъдат изплащани в срок. От своя страна той е гарантирал, че ще осигури на клуба два големи спонсора. Договорите с тях трябва да бъдат подписани до края на сезона. 

Снимка 341224

Източник: LAP.bg

Колев и Русев са се разбрали Кирил Вангелов да остане част от скаутското звено в клуба, но да работи в екип с още няколко човека. Красимир Иванов ще бъде понижен във финансов директор, като правомощията му ще бъдат силно ограчени. 

Левски ще продължи да търси спортен директор, като най-близо до тази позиция е един от най-емблематичните футболисти на тима през новия век.  

Решено е: Левски продава Станислав Костов до 15 януари!

Решено е: Левски продава Станислав Костов до 15 януари!

Клубът ще прибере 500 хиляди евро за голмайстора си