След Нова година се очаква Левски да има нов изпълнителен директор в лицето на Павел Колев. Новината бе обявена лично от собственика на "сините" Спас Русев преди повече от месец.
В последно време се появиха информации, че заместник изпълнителният директор в БФС се е отментал от уговорката с боса на 26-кратните шампиони и ще продължи работата си в централата. Русев обяви, че не е чул от Колев подобно нещо.
ТОПСПОРТ научи, че през миналата седмица между двамата се е провела среща, на която са били уточнени някои детайли около бъдещето назначение на Павел Колев. Бившият журналист е поискал гаранции от собственика на Левски, че всички дължими суми, които застрашават лиценза на клуба в Европа, ще бъда изплатени в срок. Колев е изискал още заплатите на всички в клуба да бъдат изплащани в срок. От своя страна той е гарантирал, че ще осигури на клуба два големи спонсора. Договорите с тях трябва да бъдат подписани до края на сезона.

Източник: LAP.bg
Колев и Русев са се разбрали Кирил Вангелов да остане част от скаутското звено в клуба, но да работи в екип с още няколко човека. Красимир Иванов ще бъде понижен във финансов директор, като правомощията му ще бъдат силно ограчени.
Левски ще продължи да търси спортен директор, като най-близо до тази позиция е един от най-емблематичните футболисти на тима през новия век.
steiner
на 28.12.2018 в 02:16:31 #64Е ,това вече е приказка!
steiner
на 28.12.2018 в 01:35:42 #63Ефенди,като гледам кои футболисти според теб "са смаяли света",разбирам за кого си викал,докато Антибиотик се бореше със Заря Крушари в долните дивизии.
bobi_raf
на 28.12.2018 в 01:18:09 #62Наздраве пичове
steiner
на 28.12.2018 в 01:13:49 #61Наздраве на пиещите аз имам излизане.
steiner
на 28.12.2018 в 01:12:18 #60Като гледам в отбора на "Лудогорец " цъкат само юноши от школата,че ще отваряте нови школи в София и Варна.
steiner
на 28.12.2018 в 01:07:34 #59bobi_raf
на 28.12.2018 в 01:06:42 #58Мерси, Щайн...ще му обърна внимание сигурА...наздраве!!!
bobi_raf
на 28.12.2018 в 01:04:44 #57Рашо, ползвай скрита реклама, брато. В ел. медии по ЗРТ е забранено, ама тука е тамън. Като пресолиш и става обратен ефекта. Става статистика, а не рекламно послание
steiner
на 28.12.2018 в 01:00:50 #56rashidi-n-gombe на 28.12.2018 в 00:55:20 #141 Щайнер, става, става. Светът е все повече комерсиален. Децата също. Не знам дали знаеш, но Кирил Домусчиев планира да открие детски школи "Лудогорец" в София и Варна Ще поживеем,ще видим.
steiner
на 28.12.2018 в 00:59:36 #55www.totalwine.com/spirits/american-whiskey/rye-whiskey/george-dickel-rye/p/126278750?s=402&igrules=true Боби,това ми попадна и ми хареса.И цената му е поносима.Препоръчвам ти го.
steiner
на 28.12.2018 в 00:53:26 #54https://en.wikipedia.org/wiki/Single_malt_whisky#Drying_in_the_kiln за любознателните пиячи,малко инфо.
steiner
на 28.12.2018 в 00:52:22 #53Все пак торфът, през който го филтрират си е баш истински л.айна опушват материалa със торф,не го филтрират. In most cases, some level of smoke from a peat-heated fire is introduced to the kiln to add phenols, a smoky aroma and flavour to the whisky. Some of the more intensely smoky malts have phenol levels between 25 and 50 parts per million (ppm). Islay malts have a reputation for being the most peaty. More subtle malts can have phenol levels of around 2–3 ppm. Entirely non-smoked (non-peated, unpeated) malts are made by the Glengoyne Distillery, which only uses hot air for drying.
bobi_raf
на 28.12.2018 в 00:49:31 #52Аз японското ако не ми подарат, само го мириша по безмитните
steiner
на 28.12.2018 в 00:46:46 #51Японското е доста скъпо в Усата.Все пак,не всички сме милионери в този форум.
bobi_raf
на 28.12.2018 в 00:45:31 #50Шегувам се бе, Рашо....наздраве!!!
steiner
на 28.12.2018 в 00:45:15 #49Рашиди ефенди,изглеждаш ми интелигентен човек.След ,като бащите водят синовете си да гледат мачове на "Армията" или на "Герена",няма как да стане този номер с "децата обичат победителите".
bobi_raf
на 28.12.2018 в 00:44:27 #48'мериканците праат страшни уискита. Верно ръж. Тука се продават само бърбъните им. А има. А пъ японците кво уиски праат
steiner
на 28.12.2018 в 00:41:18 #47Дядо поп не е махнаджия.Уважавам и бърбън и скоч и малцовите елексири.наскоро ми попадна едно ръжено ,много меко и приятно.Харесвам и ирландските,но малко ми сладнят и ги избягвам,ако е възможно.
steiner
на 28.12.2018 в 00:38:10 #46"Еб,ането е до време-пиенето до гроб." Казнджийска поговорка
bobi_raf
на 28.12.2018 в 00:37:00 #45Щайн, има един лаф за уискито и бърбъна и прилича ного на тоя за циганите и лескарите.