Изпълнителният директор на Левски Павел Колев застана пред медиите след провелия се днес Управителен съвет на "сините".

Колев говори за плановете на отбора за зимата, както и за дългоочакваното подписване на договори със спонсори. Коментира и отложеното Вечно дерби срещу ЦСКА. 

"Все още чакаме зелена светлина за подписване на договора. Очакваме да има вторичен ентусиазъм за закупуване на членски карти и работим по въпроса. Искаме да станат достъпни и до хората по места, а не само да се закупуват на място. Предполагам, че контекста на обстановката обяснява до голяма степен защо е толкова трудно подписване на договори.

Планът е за провеждане на два лагера един тук и един в чужбина, но това е свързано с пандемията и с парите. Нямам справка кой е здрав и кой не, но повечето са болни. Тити Папазов не е получил акциите, но това ще стане скоро. Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите на ДЮШ. Информацията за заплатите е доста подвеждаща. Заплати са получавали колкото треньорите, толкова и играчите в ДЮШ.

Последно играчите получиха преди 2 седмици заплати. Няма развитите, ние не разполагаме със средства да си разчистим сметките с треньорите.

Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски това е решение на БФС, ако имаше мач, щяхме да го играем. Ние днес изпратихме и информирахме актуалното положение с положителните тестове за коронавирус.

Не съм запознат дали се готви чистка в отбора, не знам от къде изтича информация че изтичат договори през зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден разговор за подновяването на догова му", сподели футболният ръководител.

Ето кои са заразените в Левски

Ето кои са заразените в Левски

Вижте списъка