Павел Колев може да не приеме директорския пост, предложен му от гранда Левски, пише "Тема: Спорт". Почти сигурно той ще предпочете да остане на работа в БФС. Това са доверили пред вестника източници от футболната централа.

Колев, който в момента е заместник-изпълнителен директор на БФС, не може да се пребори за достатъчно правомощия като оперативен ръководител на "сините". Разминаванията му със собственика на клуба Спас Русев са относно статута на някои от сега действащите кадри на "Герена".

Снимка 297496

Източник: Levski.bg

Основен от тях е Красимир Иванов, за когото бе обявено понижение във финансов директор. Той обаче явно ще остане на сегашния си пост. Вторият проблемен е главният скаут Кирил Вангелов, който се оказа много близък на Спас Русев, твърди изданието.

Ангел Станков: Николай Михайлов може да прекрати вратарската криза в Левски, Павел Колев ще е много полезен на "Герена"

Ангел Станков пред ТОПСПОРТ: Михайлов може да прекрати вратарската криза в Левски, Колев ще е много полезен на "Герена"

"Лудогорец е необходимият дразнител и мотиватор за Левски и ЦСКА"

Ако Павел Колев все пак размисли в оставащите дни до Нова година и реши да започне в Левски, ще стартира с уволнения още в първия си ден. На този етап обаче той предпочита да остане на работа в БФС.

Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ: Славиша ще се справи с напрежението в Левски. Не съм изненадан, че Люпко Петрович отиде в ЦСКА

Боян Йоргачевич пред ТОПСПОРТ: Славиша ще се справи с напрежението в Левски. Не съм изненадан, че Люпко Петрович отиде в ЦСКА

"Вратарите на "Герена" не получават необходимото доверие. Но така е, на Балканите - няма кой да те чака"