На тръгване от "Герена", изпълнителният директор на Левски Павел Колев отново се спря пред журналистическото множество, за да отговаря на въпроси, свързани с бъдещето на столичния гранд. Новината, която той разкри е, че днес сутринта клубът е получи две нови предложения за спонсорство. Все още няма и промяна в собствеността на вековниците.

Колев отново не изключи вариант за фалит.

Надеждата му е изцяло в действията на феновете, тъй като до броени дни клубът трябва да преведе заплатите на футболистите...

Ето какво още каза той:

"Промяна няма в момента. Това, което можем да направим, е да се опитаме да разрешим този казус. Търсих Васил Божков, няма връзка с него в момента. Акциите са прибрани в касата на клуба и не можем да разполагаме с тях. Те се водят на Георги Попов. Ако се свържем с тях, ще коментираме. Всички варианти са възможни в момента", каза Колев, който допълни, че оставки в Левски на този етап няма да има.

Петър Хубчев остава треньор на Левски, поне засега

Петър Хубчев остава треньор на Левски, поне засега

"Сините" искат шампионатът да се рестартира на 12 юни

Не само аз, но цялата администрация и спортно-техническото ръководство продължаваме да си изпълняваме задълженията си, за да не блокираме работата на Левски.

Снимка 479273

Източник: БГНЕС

"Увеличиха се желаещите за спонсори на клуба, още тази сутрин получих нови две предложения, които не съм могъл да обмисля и да вляза в разговор. Нека не коментираме, защото не съм прочел внимателно писмата. Само днес са две. Мисля, че и двете са български. Водим разговори и с една чуждестранна фирма от доста време, но аз чакам проверка за почтеност, която се прави в чужбина, за да знам, дали да продължим изобщо тези разговори. Левски не може да се идентифицира с офшорна компания, ако не бъде проверена.

Мисля, че е абсолютно възможно Левски да се самоиздържа, другият много важен казус е морален. Хората помагат, защото видяха, че клубът е опрян до стената. В момента, в който има сериозен инвеститор, ще видим как да продължим да работим с феновете, това е един от начините Левски да не е зависим от политическа конюнктура.

След два дни акциите на Левски се връщат у Георги Попов

След два дни акциите на Левски се връщат у Георги Попов

"Но тук липсва тъй наречената каузална сделка и договор"

По принцип всичко е възможно. Аз няма как да изключа, който и да е варианти. Тити декларира и пред мен, че не се е отказал от идеята да поеме тази тежка задача.

Снимка 479269

Източник: LAP.bg

Надеждата в момента е точно във феновете, в привържениците. Въпреки че изглежда малко цинично на фона на ситуацията в държавата, защото съдя по себе си. Предполагам, че 95% от хората са като мен - борят се за оцеляването си. Конкретна сума не мога да кажа. На този етап пълно разбиране имаме от играчите, не мога да се оплача. Колко още ще продължи още, не мога да кажа".

Ново 20: 20-годишният Венцислав Манчовски поиска акциите на Левски!
Обновена

Ново 20: 20-годишен ще оправи Левски за 2-3 месеца, поиска акциите на "сините"!

Иска да предоставя на клуба 80% от годишните приходи на фирмата си