Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев коментира пред колегите от БНТ думите на Венци Стефанов, според който има директива съдиите да помагат по всякакъв начин на "синия" гранд.

Шефът допълни, че в момента софиянци са в битката за титлата не заради свой огромен просперитет, доколкото слабата форма, в която се намират другите конкуренти за първото място.

Давид Яблонски се обясни в любов на Левски с мартеница

Давид Яблонски се обясни в любов на Левски с мартеница

Чехът публикува снимка в социалните мрежи

"Аз, доколкото разбрах директивата е от Хасан Чинчири, трябва да се направи интервю с него и той да каже как е спусната директивата. Това са врели-некипели и даже не ми се иска да влизам в тази тема. Това е от един фолклор, от който ние не сме част. Ние сме европейски клуб и говорим на друг език. Имаме цивилизационни разминавания", сподели Колев пред БНТ.

"Сега в момента има голяма еуфория в левскарската общност. Ако трябва да сме реалисти постигането на титла в никакъв случай не е било цел и не е реалистично да се говори за нея по редица причини. Въпреки това ние се оказахме в битката за нея, а Левски винаги трябва да се бори за титлата. Левски е в такова състояние, че да се спускат директиви и някой на всяка цена да иска да стане шампион би било болна амбиция и липса на усещане на реалността".

Без допълнителни премии в Левски при победа над Лудогорец

Без допълнителни премии в Левски при победа над Лудогорец

Играчите няма да получат финансов стимул

"На този етап Левски е в борбата заради ниското ниво на конкуренция. Фаворитите за титлата са свалили нивото, това е причината. Ние имаме добри играчи и ще се опитаме като отбор да зарадваме хората, но положението в клуба е такова, че да се разсъждава за титла не е здравословно. Ако победим утре, нещата ще изглеждат малко по-добре. Но има мачове в плейофите, на практика всеки мач е дерби и тогава ще се види кой какви възможности има. Нашата цел е друга", допълни още шефът.