Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев заяви, че към момента състоянието на клуба не е сред обсъжданите теми, тъй като клубът има съвсем различни приоритети.

"Апетитите на Левски в първенството винаги са били големи. Левски няма друга цел, освен да стане шампион. Моментното състояние на отбора и позицията му в класирането на практика не се обсъждат нито в съблекалнята, нито в левскарската общност, по простата причина, че клубът има други приоритети.

Тръст "Синя България": Васил Божков ни увери, че ще стабилизира Левски

Тръст "Синя България": Васил Божков ни увери, че ще стабилизира Левски

Ето какво е било обсъдено по време на разговора с феновете

Нека да изчакаме общото събрание. Предполагам, че поводи за оптимизъм ще има сред хората, които обичат Левски и съм убеден, че клубът ще тръгне по нов път и ще се намира в много по-добро състояние в края на този сезон", коментира Павел Колев.

"Треньорските рокади са най-нормалното нещо във футбола, не намирам нищо странно в тях. По статистика в Европа, един треньор работи средно в един клуб 13 месеца. Феновете няма от какво да се притесняват за лиценза. Няма да имаме проблеми. За нас е важно отборът да играе добре, хората да го харесват, а на кое място ще завърши, ще видим класирането в края. Обсъждаме непрекъснато нови попълнения с Георги Дерменджиев. Следващата седмица би могло да има такива, но не е сигурно", коментира изпълнителният директор.

"Симетрията между отбор и публика трябва да е на съвсем друго ниво. Надявам се повече хора да подкрепят Левски на трибуните. Разчитаме изключително много на подкрепата им, защото при състоянието, в което се намираме, феновете са единственият нематериален дълготраен актив. Имам усещане, че нещата тръгват по нов път и съм зареден с позитивна енергия и желание за работа. Има доста за вършене, но с помощта на колегите и цялата левскарска общност, нещата ще се случат", завърши Колев.

Левски няма да играе на "Георги Аспарухов" от следващия сезон

Левски няма да играе на "Георги Аспарухов" от следващия сезон

Отборът ще се премести на "Васил Левски", на "Герена" започва реновиране на базата и стадиона