Крилото на Левски Паулиньо заяви пред "Дарик" радио, че Славиша Стоянович е напълно фокусиран върху работата си в клуба с оглед информацията, че старши треньорът на "сините" може да поеме националния отбор на Латвия още през март тази година.

Паулиньо, как се върви подготовката на Левски в Кипър?

- Всичко е наред на нашата подготовка. Знаете, че подготовките винаги имат трудни моменти, но работим всеки ден, за да станем по-добри в края на подготовката и да бъдем готови.

По време на лятната подготовка получи травма, която ти попречи много. Сега какво е положението, по-добре ли се чувстваш?

- Да, сега се чувствам много по-добре. Усещам много голямо доверие от страна на целия клуб. Благодарение на Господ се чувствам много по-добре и нямам проблеми. Тази подготовка е много по-добре дозирана и нямаме проблемите от лятото. Това ни кара да се чувстваме много по-добре.

На вниманието на Спас Русев и Левски: Станимир Стоилов вече е свободен!

На вниманието на Спас Русев и Левски: Станимир Стоилов вече е свободен!

Мъри се раздели официално с казахстанския национален отбор

Ще бъде ли по-добър Левски след паузата?

- Разбира се. Ние очакваме точно това да се случи. Очакваме да се подобряваме. Всеки ден, след всяка тренировка и след всеки мач. Трябва да се подобрим значително от това, което представлявахме в края на миналата година.

Защо Левски игра толкова слабо в последния месец и половина от края на миналата година?

- Едва ли някой има точния отговор на този въпрос. Не мога и аз да си го обясня. Няма точен отговор, но ние работим, за да се подобрим и да не е така. Тренираме и правим възможното, за да изглеждаме така, както искаме. Сега сме в нова година и гледаме напред, за да станем по-добри и да се представим по-силно през тази година.

Вярваш ли, че Левски ще вземе лиценз за европейските клубни турнири?

- Очакваме всичко да бъде изгладено и този проблем да го няма. Всички в отбора и клуба се надяваме, че ще е така. За Левски, за футболистите и феновете е много важно да играем в европейските турнири.

Станимир Стоилов: Левски си има треньор, ще си търся клуб извън България

Стоилов: Левски си има треньор, ще си търся клуб извън България

"Още няколко дни имам работа в Астана и след това ще търся сериозен клуб"

В отбора пристигнаха двама футболисти на проби, какви са първите ти впечатления от тях? Става дума за един офанзивен полузащитник и централен бранител...

- Те вече тренират заедно с нас. Първите впечатления са, че са много добри момчета, а на тренировките личи, че са и добри футболисти. Стараем се да бъдем близо до тях, да се чувстват добре и да свикнат с отбора по-бързо.

Как ти се струва треньорът Славиша Стоянович, защото много се спекулира около него и бъдещето му? Спрягат го за национален отбор, за различни клубове от Левски, как ти се струва ситуацията?

- Това, което аз виждам, е на тренировките и той е изключително концентриран и фокусиран върху работата си в Левски. Той има договор с клуба и е част от него и демонстрира, че е концентриран върху своята работа. Той си знае кое е по-добро за него и живота му. Тук е и работи много сериозно и концентрирано. Всеки си решава кое е най-добро за него и кое го прави щастлив.

В този ред на мисли как ти се вижда колектива в този момент?

- Подобрява се значително. Това се усеща всеки ден и на всяка тренировка. Смятам, че в клуба има добър колектив, а и сред нас футболистите. Смятам, че сме сплотени и това ще даде плодове на отбора и клуба. Работим за това колективът да става още по-силен и това ще ни направи по-добри като тим.

Цесекарят Иван Иванов: Харесвам Стоянович, сядам и преговарям, ако от Левски ми се обадят

Цесекарят Иван Иванов: Харесвам Стоянович, сядам и преговарям, ако от Левски ми се обадят

Вижте какво заяви юношата на ЦСКА

На твоята позиция се концентрират доста добри играчи. Ти, Кабрал, Обертан, Вашчук какво значи това за теб?

- ​Това е много добре, защото всеки ще се концентрира да стане още по-добър и да играе. Трябва да си на максимума на терена, за да играеш когато дойдат мачовете. Това е хубаво и за клуба, защото всеки се стреми да повиши своето ниво и така напредва и отборът.