Паулиньо бе определен за най-добър футболист на шестия кръг в efbet Лига. Той вкара два гола на Витоша (Бистрица). Ето какво каза футболистът на "сините":

"Ще бъде сложен и труден мач за нас срещу Локомотив (Пд), но играем у дома и ще търсим трите точки. Именно заради това работим толкова сериозно тази седмица - за да търсим победа и да я постигнем. Целта ми е да вкарам възможно най-много голове и да помогна на терена, защото футболът е най-вече отборна игра. Достатъчно е да си тръгнем с три точки от срещата.

Снимка 439495

Източник: LAP.bg

Хубчев има по-големи изисквания към нас и иска да изцеди максимума от нашите възможности. Не ни оставя дори за миг да помислим, че може да не се раздаваме на 100 процента. Работим и вървим по правилния път. Срещу по-малките отбори трябва да печелим задължително, за да играем със спокойствие и самочувствие срещу големите. Не отстъпваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме много добри футболисти и можем да ги победим.

Вълчев щял да издъхне на място, ако побоят е продължил още няколко минути

Вълчев щял да издъхне на място, ако побоят е продължил още няколко минути

Служителят на "сините" е в болница "Царица Йоанна" с опасност за живота

Всички знаем, че на новите им трябва време и именно това търсим в тренировките. Определено се усеща, че ставаме по-силен колектив. С всеки изминал мач ставаме по-постоянни и по-обиграни, което ще ни помогне в следващите кръгове", каза Паулиньо.

От Левски обещават на Тауата титулярно място

От Левски обещават на Тауата титулярно място

Това може да се окаже от определящо значение за евентуалния трансфер на футболиста