Крайният бранител на Левски Патрик-Габриел Галчев сподели каква е атмосферата в отбора и как върви подготовката за новия сезон. Защитникът говори още за тренировките на Мъри Стоилов, както и какви са очакванията му за предстоящите мачове с ПАОК.

Ето какво заяви Галчев пред клубната телевизия:

"Чувствам се добре, всичко върви по план, добре съм кондеционно и продължаваме да се готвим. Липсваха ми всички, ние сме един добър колектив и се радвам, че се завърнах толкова бързо.

Новите са страхотни футболисти, особено Попов. Ще вдигнат класата на отбора и се надявам през новия сезон да се представим много по-добре. Ивелин се опитва да ни помогне на всички нас младите, по какъвто се може начин.

Филип Кръстев преподписва с Левски до часове

Филип Кръстев преподписва с Левски до часове

Халфът ще остане на "Герена" още една година

Липсваха ми тренировките на Станимир Стоилов. Това е нещо много голямо за нас младите да имаме треньор като него. Винаги ни напътства и винаги ни казва детайли, никога не ни остава да дишаме, както се казва.

Всички сме готови за очакванията на феновете, щом сме в тази съблекалня трябва да сме готови.

Ще бъде тежък мач срещу ПАОК, това е голям отбор, един от най-добрите в Гърция. Има опит в евротурнитие, но ние имаме шансовете и можем да продължим напред.

Нека феновете да продължават да ни подкрепят. Ние сме им много благодарни и им пожелавам да са живи и здрави", заяви Галчев.