Сериозен страх тресе феновете на Хайдук (Сплит). Привържениците на клуба няма да присъстват на "Георги Аспарухов", макар по регламент да имат право на 200 пропуска за предстоящия реванш в София. Срещата ще е пред закрити врата, но по правилнците на УЕФА гостуващият отбор има право на минимална бройка билети.

По информация на ТОПСПОРТ обаче, до момента няма никакви заяви в клуба. Едва ли и ще има, предвид отношението спрямо българските привърженици преди първия мач между двата отбора в Хърватия. В нощта преди мача група симпатизанти на Левски бе атакувана пред хотела. Бе опожарена и кола с бургаска регистрация, а в резултат на това момчетата в нея имат изгаряния и останаха без документи.

Заради горепосочения инцидент последваха схватки, спечелени от българската агитка, след които привържениците на Левски бяха задържани и стояха в ареста близо 24 часа.

Именно поради събитията в Хърватия, фенове на Хайдук в София няма да има. Причината - страх от реваншизъм от страна на привържениците на "сините".

Разказ за ТОПСПОРТ за събитията в Задар: Баскетболни фенове също атакували "сините"

Разказ за ТОПСПОРТ за събитията в Задар: Баскетболни фенове също атакували "сините"

Става дума за група привърженици на местния Торнадо