Ръководството на Левски планира да изплати по една заплата на футболистите през следващата седмица, съобщава "Тема спорт".

Това ще се случи, след като в клуба пристигне първият транш от трансфера на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед.

Изписаха Славиша Стоянович от болницата, треньорът на линия за плейофите в efbet Лига

Изписаха Славиша Стоянович от болницата, треньорът на линия за плейофите в efbet Лига

Сърбинът ще продължи лечението си у дома

Нидерландският нападател бе продаден на американците за 1.2 милиона долара. По-голяма част от тази сума трябва да постъпи по сметка на клуба до дни. На "Герена" се надяваха, че това ще се случи още вчера, след като Ди Си официално представи Робърта, но това не се случи.

Както е известно, част от чужденците в Левски вече се жалваха пред УЕФА за неполучени месечни възнаграждения. Само трима от легионерите не са си потърсили дължимите суми по официален път. ТОПСПОРТ вече ви съобщи, че сред тях не са вратарят Звонимир Микулич, Драган Михаилович, Ребин Сулака и Билал Бари.

На "Георги Аспарухов" имат да получават по 3 месечни възнаграждения. Засега българските футболисти на сините влизат в положение на ръководството и не правят проблеми.

Левски реши важен казус

Левски реши важен казус

"Сините" постигнаха договорка с трима чужденци за удължаване на договорите

Очаква се с плащането на заплати да спадне и напрежението в отбора. През тази пролет Левски се представя стабилно и успя да се поизкачи в класирането. Тимът все още не е допуснал поражение през 2021 година в първенството.