Константин Папазов, който в петък се очаква официално да получи 35% от собствеността на футболния Левски, е на мнението, че "сините" са най-изрядният данъкоплатец. Освен това Тити твърди, че Левски е единственият клуб, който прави тестове за COVID-19 всеки кръг.

Левски се разделя с Мартин Райнов

Пореден футболист напуска Левски

"Сините" се разделят с Мартин Райнов

"Ще се стараем тези дългове (към НАП) да ги изчистим. Независимо, че други трябва да носят отговорност за изразходените средства и за невъзможността да попаднат тези средства в Левски.

В момента Левски е единственият клуб в държавата, който плаща своите данъци. Със сигурност сме и единственият клуб, който плаща 1:1 данъците върху заплатите на своите играчи. Много от другите са на 1500-3000 лв. Да не си отварям устата, че ми идва в повече. В най-трудни времена Левски е най за пример.

Наско Сираков разкрива плановете за спасение на Левски

Наско Сираков разкрива плановете за спасение на Левски

Това ще стане в петък

Левски е единственият клуб, положил коронавирус тестове и ги е платил за всеки кръг, за разлика от много други, които дойдоха заразени, но тъй като са близки до падишаха, минават метър. Защо Ботев Враца бяха без тестове? Защо други отбори са без тестове? Защо Левски преди всеки мач прави PCR тестове, в които участват всички деца от школата, които тренират с Левски, включително и ръководството?", пита Папазов пред bTV.

Тити категорично отрече появилите се информации в някои медии, че Левски може да вземе лиценза на Септември (София), за да продължи съществуването си в Първа лига.

Левски пуска в продажба акциите на Тити Папазов

Левски пуска в продажба акциите на Тити Папазов

"Пускаме 5 или 10% в продажба, но ако има голяма компания, която е готова да вземе повече, аз съм готов въобще да се разделя с тях"