От столичния гранд Левски се похвалиха с повиквателни на 15 футболисти за срещите на националните отбори, които ще се играят в началото на септември.

Капитанът Николай Михайлов е извикан в представителния тим на България за  двубоите от турнира Лига на нациите срещу Ирландия на 3 септември в София и срещу Уелс на 6 септември в Кардиф. Михайлов вече е лидер на първия отбор на Левски и дава сериозна заявка за титулярно място в състава на "лъвовете".

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и защитникът Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 години за гостуванията в европейските квалификации - на Русия на 4 септември и на Сърбия на 8 септември.

Нападателят Мартин Петков получи повиквателна за юношееския национален отбор до 19 години за приятелския турнир в Хърватия от 30 август до 8 септември.

Пламен Андреев, Емил Кьосов, Николай Арахангелов и Асен Митков са повикани в националния отбор за юноши до 17 години за тренировъчен лагер и приятелска среща в Сливен от 31 август до 5 септември.

Виктор Василев, Антоан Стоянов, Виктор Добрев, Любомир Тодоров и Симеон Василев са повикани в националния отбор за юноши до 16 години за тренировъчен лагер и приятелска среща в София от 6 до 9 септември.

Каре водещи футболисти не тренира с Левски

Каре водещи футболисти не тренира с Левски

Вижте кои са те