От Левски пуснаха в свободна продажба билети за домакинството на Етър. Срещата от петия кръг на Първа лига е утре от от 21:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Ето официалното съобщение, публикувано на сайта на клуба:

"Уважаеми привърженици,

желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 5-ия кръг на Първа лига срещу Етър в неделя, 13 септември от 21:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", могат да си закупят билети от днес, 12 септември до изчерпване на количествата.

Tалоните са в свободна продажба в официалния магазин на клуба на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и в мрежата на Eventim. Билети се продават и онлайн.

В неделя, 13 септември от 18:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават също на касите пред Сектор А на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 100 лв

Сектор "STRABAG", Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор "STRABAG", Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти, които все още НЕ СА ЗАЯВИЛИ присъствие за двубоя Левски - Етър, ще да могат да получат безплатна покана за мача от клубния магазин, но само в случай че има свободни места на трибуните. Поради изтичане на срока за заявка на онлайн билети, ПФК Левски не им гарантира запазено място на стадиона, при изчерпване на пуснатите в свободна продажба билети", гласи съобщението на "сините".

От Емполи изпращат оферта за звездата на Левски Стайн Спиерингс

От Емполи изпращат оферта за звездата на Левски Стайн Спиерингс

Втородивизионният италиански тим ще се бори за промоция през новия сезон