От Левски продължават да радват своите фенове с инициативи. 400 фена ще мога да направят обиколка на стадиона отвътре по случай рождения ден на клуба. През целия ден утре от клуба са организирали истински празник за всички, обичащи вековия тим.

Ето какво написаха от Левски:

Левскари,

след края на сезона, в който добавихме 27-ма Купа на България във витрината, идва ред да отпразнуваме 108-мия рожден ден на любимия ни клуб, който е приготвил множество изненади за нас.

400 щастливци ще имат възможността да надникнат "в кухнята" на отбора, където Мъри Стоилов и екипът му пишат нови страници в славната история на Левски. Официалните обиколки на стадиона, в т.ч. посещение на тунела и домакинската съблекалня ще бъдат между 13:00 и 17:00 часа. Обиколките ще бъдат със специални колекционерски картички на цена 19.14 лева.

От 13:00 пред Сектор А Ви очакват студени напитки и скара, а в 16:00 часа стартира и "син" концерт с някои от най-обичаните от синята публика изпълнители начело с Васко Кръпката и Валди Тотев.

Драган Михайлович: Левски трябва да гледа в бъдещето с амбиция и увереност

Драган Михайлович: Левски трябва да гледа в бъдещето с амбиция и увереност

Ето какво написа бранителят

Всеки, който все още не е успял да докосне Купата и да се снима с нея, ще има възможност да го направи пред Сектор А, като трофеят ще бъде изложен до клубния музей от 13:00 до 18:45 часа.

Благодарение на генералния спонсор на клуба Palms Bet, пред Сектор А ще бъде разположен детски кът с възможности за много игри и приятни изненади за малките левскари.

Точно в 15:00 часа ще отвори и специално обособения офис на сдружението "Левски на Левскарите", намиращ се непосредствено до клубния музей. В офиса всеки левскар ще може да научи повече за инициативата и да стане пълноправен член в Сдружението.

Кулминация на целия ден ще е футболната среща между отборите "Синя приказка I" - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и "Синя приказка II" - отборът спечелил Купата на България на 15 май.

Входът за мача е с колекционерски билет "108 години Левски" на цена 19.14 лева, като абонаментните карти за сезон 2021/2022 няма да важат за шоуто.

Преди и по време на мача покрай Вас ще видите урни, в които ще може да направите своя подарък за любимия клуб. Не ги подминавайте!

Очакваме ви за поредния син празник тази пролет!

<img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8d/1/16/1f3df.png" alt="