Отборът на Левски осъществи престижен изходящ трансфер. Един от големите таланти на "синята" школа - Станислав Иванов, официално бе обявен за ново попълнение на американския клуб Чикаго Файър.

Сайтът на Левски също обяви продажбата на Стаси

Сайтът на Левски също обяви продажбата на Стаси

Договорът влиза в сила от 1 януари 2021 година

От бившия тим на Христо Стоичков обявяват, че договорът на българския национал е до 2023 година, като може да бъде активирана клауза и за продължаването му през кампания 2024. На Стаси предстоят медицински изследвания и издаване на P1 виза, за да бъде добавен към актуалния състав на Чикаго.

Станислав Иванов в Чикаго Файър - ново начало или началото на края?

Станислав Иванов в Чикаго Файър - ново начало или началото на края?

Когато си на 21 години и бъдещето пред теб, парите не са най-важното

Според информация на ТОПСПОРТ, Левски ще спечели от сделката близо 250 000 долара. Припомняме, че Иванов имаше проблеми с шефовете на столичани, след като отказа няколко далеч по-изгодни оферти за себе си през лятото. С оглед на това, че контрактът му с вековниците изтича през юни, продажбата му сега ще подпомогне сериозно закъсалия финансово гранд.

Снимка 497232

Източник: Официален сайт на Левски

"Продължаваме да градим силен и боеспособен отбор за новия сезон. Сега се сдобихме с млад и талантлив атакуващ футболист. Станислав е динамично и работоспособно крило. Ще пасне изключително добре на нашия стил. Очакваме от него да има ключова роля в нашето нападение", заяви спортният директор на Чикаго - Георг Хайц.

Берое победи Левски с 2:1 в мач от efbet Лига

"Синя" мъка без край, Берое отново победи Левски

Алиун Фал с два гола за успеха на заралии

За периода си в Левски Стаси изигра 85 мача, като в елита отбеляза 13 гола и подаде за още 15. Договорът му с Чикаго влиза в сила от януари, което означава, че ще бъде на разположение на Славиша Стоянович за предстоящите мачове с Царско село и ЦСКА.