Левски пуска в продажба виртуални билети за мача от 12-ия кръг на efbet Лига срещу Пирин (Благоевград). Това съобщиха в официалния сайт на 26-кратните шампиони.

"Сините" бяха наказани от ДК към БФС с един мач без публика заради инцидентите по време на двубоя срещу Лудогорец (2:4).

Ето какво написаха от Левски:

"Левскари, преди година по случай 106-я рожден ден на клуба, Вие за пореден път записахте имената си със златни букви в летоброенето на любимия клуб.

Тогава "ПФК Левски" официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и събитие, което не предполага присъствие на фенове на съоръжението.

Капацитетът на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни, а поради огромния интерес към виртуалното събитие клубът пусна втора партида билети за трибуните на "Герена".

Сега, след наложено наказание от Дисциплинарната комисия към БФС, клубът ще е лишен не само от безценната подкрепа на своите привърженици за домакинския мач от 12-я кръг срещу "Пирин", а ще претърпи и големи финансови загуби, поради пропуснати ползи.

В тежката ситуация, през която преминава клубът, това ще е нов тежък удар за финансовото му стабилизиране. Ето защо, ние вярваме, че хилядите "сини" сърца за пореден път ще докажат, че пред тях не стоят прегради.

В тази връзка, от днес се пускат виртуални билети за домакинския мач с "Пирин" под надслов "Всички за "Левски". В продажба е пълният капацитет на стадиона, а цената на билетите е 10 лв.

Те ще се продават в официалния магазин на "ПФК Левски" и мрежата на Eventim, а онлайн могат да бъдат закупени от активния линк.

Благодарим Ви за подкрепата, тя е всичко за нас!".

"Синият" влак тръгна, но към момента не върви по разписание

"Синият" влак тръгна, но към момента не върви по разписание

Онази "синя" романтика пак се настани на "Георги Аспарухов", ама е време да се ускори темпото