Уелтън ще остане в Левски и през следващия полусезон. Поне такива са нагласите на "Герена". Ръководството на клуба му е поставило цена, която отказва евентуалните кандидат-купувачи. Преди дни в Белгия се появи информация, че два местни отбора са останали шокирани от исканата от "сините" сума, за да се разделят с правата на крилото. Това са елитният Стандард (Лиеж) и втородивизионният Лиерс. Те са били информирани, че бразилецът струва 4 млн. евро.

Предложението на Стандард е било за 800 000 евро, пише "Тема Спорт". Белгийците не са искали да извадят нито евро повече. А засега очевидно няма и желаещи да се доближат до сумата, която би удовлетворила Левски.

Уелтън бе спряган и за тимове от Южна Корея и Япония, но само толкова. Чисти спекулации бяха и информациите, че той е желан от Гьозтепе, където треньор е Станимир Стоилов. Мъри го взе на "Георги Аспарухов" в началото на 2022 година.

26-годишният латиноамериканец безспорно е най-острият играч на Левски и притежава страхотен дрибъл. Той обаче има доста да подобрява ефективността си пред гола. Бразилецът има 6 попадения на сметката си през есента, които бяха реализирани в 23 мача във всички турнири. Освен това направи и 4 асистенции.

"Синият" Роналдо пое към Ростов на Дон

"Синият" Роналдо пое към Ростов на Дон

Ще се запознае с обстановката в града