Халфът на Левски - Филип Кръстев може да продължи кариерата си в белгийския гранд Стандард (Лиеж), пише местното издание Voetbal.

Според информацията този клуб ще привлече българския национал под наем от друг белгийски тим - Ломел, който държи правата му. 21-годишният футболист има договор с Ломел до лятото на 2025 година, но се очаква той да бъде продължен до 2027 г.

Футболният Левски стана на 109 години!

Футболният Левски стана на 109 години!

Клубът отбелязва подобаващо паметната дата

"Кръстев ще подсили състава на Стандард (Лиеж), който през следващия сезон се очаква да има много сериозни амбиции. Тимът планира няколко трансфера, с които да скъси разликата с първите тимове в шампионата и дори да се бори за нещо по-съществено", пише в материала.

През миналата седмица пък излезе информация, че към Кръстев има отправена оферта и от гръцкия Арис (Солун). Футболистът и агентът му Николай Жейнов в момента я разглеждат. Към играча има интерес и от други клубове от чужбина.

За момента единственото ясно е, че 21-годишният халф няма да остане на "Герена" след края на сезона. Основната причина е напускането на Станимир Стоилов, който го привлече в клуба и възроди кариерата му.

Даниел Боримиров обяви дали Саво Милошевич поема Левски

Даниел Боримиров обяви дали Саво Милошевич поема Левски

"Истината е, че няма избран треньор", обяви той