Днес в последната контрола на тима в Анталия титуляр в защитата на Левски ще е Келиан ван дер Каап. Нидерландецът обаче ще играе само през първото полувреме, защото от терена с такси ще се отправи към летището, за да хване полет за Амстердам, пише "Тема спорт".

Левски - Верес, Здравко Димитров вкара след страхотен пробив на Уелтън
на живо

Левски - Верес, Здравко Димитров вкара след страхотен пробив на Уелтън

Последен мач на "сините" в Турция

Новото попълнение на сините ще остане там до 9 февруари, когато е очакван в София. Плановете на Станимир Стоилов са на почивката да замени пътника Ван дер Каап с Хосе Кордоба. А другият титуляр в центъра на отбраната ще е Ноа Сонко Сундберг, който също не е в отлична кондиция, тъй като миналия месец изкара коронавирус преди участието му в турнира КАН с националния тим на Гамбия.

В атака днес излиза Билал Бари, въпреки че треньорският щаб смята постепенно по-често да го оставя резерва, а занапред да бъде даван шанс на младия Марин Петков. Цял мач на вратата ще е Николай Михайлов.

Последната контрола на сините срещу украинския Верес Ровно е днес от 12:00 часа и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт 2. Сините ще летят вечерта след мача към София с чартърен полет. Досега Левски записа 4 равни и една загуба.