Националният клуб на привържениците на Левски излезе с призив на официалния си сайт по повод първия мач на "сините" за пролетния полусезон с Локомотив (Пловдив).

Срещата е в неделя на "Герена".

Левски със специален призив към феновете

Левски със специален призив към феновете

Вижте съобщението на Ники Михайлов, Мартин Райнов и Валери Божинов

Ето какво пишат от НКП без редакторска намеса:

"Левскари,

В неделя откриваме пролетния дял от сезона и за пореден път сме заредени с надежди за по-добро бъдеще. В навечерието на 105-тата годишнина от основаването на любимия ни клуб е необходимо да разберем отговорността, която предците са ни завещали. Защото Левски е преминал през какво ли не, преживял е толкова много, дал е на народа несравними емоции само и единствено благодарение на безрезервната обич и подкрепа от най-ценния му актив - синята публика.

Националният клуб на привържениците на Левски призовава всеки един левскар да подкрепи Левски. В последните дни организираната "синя" общност от цяла България заяви намерението си да бъде непробиваема стена за враговете на Левски. Така и ще бъде, а враговете ни и предателите да му мислят!

Левски с важно съобщение до феновете

Левски с важно съобщение до феновете

Вижте го

НКП се присъединява към позицията на левскарите от Варна, Бургас, Добрич, Велико Търново, Благоевград, Кюстендил, Сливница, Петрич, Враца, Плевен, Самоков, Троян, Асеновград, Перник, Мездра и софийските групи, че Левски се подкрепя от всички сектори, но сектор "Б" е мястото на най-сърцатите, на крайните, на ултрасите...

Нека напълним нашия дом, нека запеем така, както само ние можем, за да може и на другия край на света да разберат, че по-силно нещо от публиката на Левски няма!

Всички на Герена!

Само Левски!

Всички за Левски!".

Кампанията за продажба на абонаментни карти в Левски вече е в действие

Кампанията за продажба на абонаментни карти в Левски вече е в действие

Всеки желаещ може да се сдобие с такава може да го направи онлайн или в магазина на клуба