Легендата на румънския и световния футбол Георге Хаджи подля вода на Левски. Той е отправил оферта към сънародника си Емил Нину и заради това бранителят разтрогна договора си със "сините".

Нину бе нарочен за гонене в един момент, но след отказа на Борислав Стойчев се считаше за почти сигурен оставащ в Левски. В крайна сметка обаче румънецът не се е съгласил с новите финансови условия, които му предлагат от клуба. В този момент е дошла и офертата от Виторул, където треньор е Джика Хаджи. Новината потвърди пред "Меридиан Мач" лично агентът на Нину Николай Жейнов.

"Емил си тръгва от Левски. Няма скандал или нещо подобно, просто той и клубът се разбраха цивилизовано за разтрогване на договора. Има сериозен интерес от Хаджи към него и очаквам да продължи кариерата си в Румъния", разкри Жейнов.

Както е известно, Нину дойде през зимата с очаквания да бъде титуляр. Постепенно обаче той отстъпи място на тандема Белаид - Стойчев и сега логично се стига до раздялата. Това обаче отваря огромна дупка в центъра защитата на Левски, където към днешна дата единствения с опит в мъжкия футбол остава Аймен Белаид, който е и контузен. Той също не е подписал все още новият си договор, но както ви информирахме на практика се е разбрал. Друг вариант към днешна дата е юношата Деян Иванов.