Никой в Левски не е сигурен за поста си, ако Наско Сираков получи акциите на клуба, научи ТОПСПОРТ. Настоящият мажоритарен собственик Георги Попов обеща, че ще джироса своя дял от 86.6% от ценните книжа на Вълка. Това трябва да стане в близките часове. 

Легендарният нападател планира сериозни реформи на "Герена". Със сигурност бюджетът ще бъде намален сериозно. Ясно е, че голяма част от чужденците ще си тръгнат, а някои ще бъдат продадени. Ще се разглеждат оферти за всеки един от играчите. За селекция е много рано да се мисли на този етап. 

Изпълнителният директор Павел Колев обяви, че заедно със спортния директор Ивайло Петков и треньорския щаб ще подадат оставки след края на извънредното положение. Все още няма яснота дали те ще бъдат приети от Сираков. Няма да е изненада обаче, ако вкупом си тръгнат от "Герена". 

Снимка 426250

Източник: LAP.bg

Колев се ползва с доверието на голяма част от феновете на Левски, макар че сътвори куп гафове по време на престоя си в Левски. На няколко пъти думите му се разминаваха с действителността. Изказването за коронавируса преди сблъсъка с Лудогорец за Купата на България далеч не отива на шеф на един от българските грандове. 

Сираков хвърли стрели и към треньора Петър Хубчев. Наскоро Вълка обяви, че има свое мнение за игровия облик на "сините". Няма да е изненада, ако от новия сезон Левски има нов треньорски щаб, дори да бъде спечелена Купата на България.

Снимка 470352

Източник: LAP.bg

Реформи в школата също са предвидени, където Йончо Арсов не може да бъде сигурен за шефския си пост. 

Предвид очертаващото се свиване на бюджета, не само заплатите на играчите в първия отбор ще бъдат редуцирани. Това ще се случи и с хората в администрацията и на шефските постове. 

Повече яснота ще има след Общото събрание на акционерите, което е планувано за 6 юли.

Наско Сираков ще оглави официално Левски на 6 юли

Наско Сираков ще оглави официално Левски на 6 юли

Тогава е Общото събрание на акционерите