Капитанът на Левски Николай Михайлов похвали младите в отбора след победата с 2:1 над Берое.

Вратарят говори пред медиите след срещата и сподели, че през идната седмица ще им много новини за клуба.

Ето какво каза Михайлов:

"С който и да играем на "Герена", трябва да взимаме трите точки. Г-н Сираков каза, че тази седмица в паузата за националните отбори ще има много новини. Всички знаехме, че няма да бъде лесно. Много гора направихме компромиси, за да помогнем на любимия отбор.

Левски победи Берое с 2:1 в мач от efbet Лига

Шедьовър на Борислав Цонев поведе десетима "сини" за победа над Берое

"Сините" играха почти час с човек по-малко

Надявам се с подписването на един генерален спонсор нещата да се оправят. Половината от тези, които трябва да дърпат отбора, се връщат от контузии. Трябва да бъдем реалисти. Всеки трябва да си поеме отговорността. Живко Миланов не е виновен.

Аз казах в съблекалнята, че всеки трябва да си поеме отговорността, иначе нещата ще ескалират. Противопоставихме се на един добър отбор. Толкова много време играхме с човек по-малко срещу Берое и ги победихме. Това е добро стъпало, върху което може да се работи. Веднага след паузата ще имаме възможност да вземем добри победи. Виждате, че нещата са изравнени и не е шега работа.

Има голямо напрежение. Играл съм в 5-6 държави, но напрежението тук е огромно. Някои от младите момчета не могат да се справят с това нещо. Мога само да ги похваля като един от по-опитните играчи в клуба. Говорих и с домакина, че трябва да намаля фланелката с един номер. Благодаря на ръководството, че ми даде втори шанс. Правя всичко да помагам на Левски и на националния отбор."

Тодор Симов: Решаващо беше желанието на играчите да спечелим

Тодор Симов: Решаващо беше желанието на играчите да спечелим

Ето какво сподели той след края на мача