Николай Михайлов отрече да е имало скандал между него и собственика на Левски Наско Сираков. Ето какво каза вратарят пред "Блиц":

"На първо място, за пореден път искам да благодаря на феновете на Левски за невероятната подкрепа през цялата 2020 г. След това искам да уточня, че г-н Сираков го познавам от 25 години и го уважавам изключително много като човек, спортист и ръководител. Скандал между нас няма как да има, независимо по каква тема. Ако има някакъв казус, аз и той като големи хора, ще го уточним. Само между мен и него, като мъже.

От две годни съм в Левски и чух много спекулации, интриги и грешни информации по мой адрес. Но това е така с мен от момента, в който съм започна да се занимавам с професионален футбол. Аз съм свикнал и съм в мир със себе си.

Наско Сираков гони Николай Михайлов от Левски?

Наско Сираков гони Николай Михайлов от Левски?

Двамата са се скарали заради наднорменото тегло на футболиста

Искам да благодаря на Левски за възможността, която ми даде през това лято. Опитах се да дам всичко възможно за най-доброто представяне на Левски, спрямо моментната ситуация в клуба, спрямо формата на целия отбор и моята собствена. За новия полусезон ще бъда в перфектна и оптимална форма, защото го дължа на себе си.

Ако има нещо за разбиране и ако има някаква информация, която трябва да знаете, ще я разберете лично от мен и от г-н Сираков. Към настоящия час на 19 декември 2020 г. аз съм футболист на Левски, имам договор с клуба до 30 юни 2021 г., изпълнявам си задълженията и давам всичко по силите си за отбора. Много пъти съм казвал, че за мен е важно Левски да бъде добре. Всичко друго е на заден план. Пожелавам на всички весели празници. Желая на всички хора, левскари и българи, живеещи у нас и по света, да бъдат здрави, защото това е най-важното", каза Михайлов.

Николай Михайлов: Славиша е специалист, той си знае на кои постове трябва да има подсилване

Николай Михайлов: Славиша е специалист, той си знае на кои постове трябва да има подсилване

"Стиснах зъби. Раздадох се на 100%"