Капитанът на Левски - Николай Михаилов ще продължи да носи екипа на "сините" и през следващия сезон. Договорът на 33-годишния вратар изтича след края на кампанията и все още не са водени разговори за удължаването му.

Това ще се случи до изтичането на този месец и клубът ще му предложи нов контракт. Все още не е ясно колко ще е продължителността му, но най-вероятно ще е за 1+1 години, твърди "Тема Спорт".

Желанието на Михайлов бе да си намери отбор в чужбина, но сега той е щастлив от факта, че всичко в Левски върви във възходяща линия след идването на Мъри Стоилов. През зимата интерес към него имаше от турския Гиресунспор, но до преминаването му в отбора не се стигна.

До момента през сезона Михайлов бе под рамката на "сините" в 27 двубоя в първенството, в които успя да запази мрежата си "суха" в 12 от тях. С оставането на опитния вратар пред Станимир Стоилов се решава още един проблем, тъй като няма да се налага да търси нов играч за този пост. Мъри е доволен от този факт, след като вече няколко пъти заяви, че вратарският пост ще бъде запазен за юноши на клуба. По този начин за новия сезон треньорският щаб ще разполага с Николай Михайлов, Пламен Андреев и Йоан Загоров.

Наско Сираков дава акциите си в Левски на "сините" фенове

Наско Сираков дава акциите си в Левски на "сините" фенове

Подготвя се нова мощна кампания - "Левски на левскарите"