Вратарят Николай Михайлов, който днес празнува рожден ден, даде интервю относно своето бъдеще. 33-годишният страж обяви пред БНР, че с това ръководство "сините" са обречени.

"Чувствам се добре. Събрали сме със семейството ми, най-близките ми хора и се наслаждавам на последните дни от ваканцията си. Пожелавам си здраве на себе си и всички около мен. Хората около мен да са добре и здрави. Последните години ме напуснаха любими хора и затова си пожелавам да съм здрав. От европейското първенство гледам повечето мачове. Фаворит за мен е Франция. Играхме срещу тях, отблизо ги видях. Мануел Нойер е един от добрите вратари на европейското първенство. Той показва отлични игри последните години и постоянство в Байерн и националния отбор на Германия и е фантанстичен вратар", заяви Михайлов пред "Хоризонт".

Левски пожела на Николай Михайлов още щастливи мигове на "Герена"

Левски пожела на Николай Михайлов още щастливи мигове на "Герена"

Вратарят има рожден ден

"Имаше спекулации относно договора ми с Левски. Той приключи на 15 юни, а не на 30 юни. Затова и не се появих на първата тренировка на Левски. Къде ще продължи кариерата ми? Има разговори различни, коментирам, ще изслушам и видя как ще се развият нещата. От 1 юли започвам да се подготвям индивидуално и ще видя къде ще продължа кариерата ми. Левски не е затворена страница за мен. Цялата ми фамилия е свързана с този клуб. Израснал съм на "Герена" и няма как Левски да е затворена страница за мен. Винаги съм давал всичко за Левски. Върнах се преди 2,5 години с голямо желание и покана на г-н Спас Русев. С надежда за спечелване на купи, титли, успехи. Но нещата се промениха - смяна на собственици, треньори, играчи. Имах хъс, мотивация, за да зарадваме привържениците ни. Нещата се завъртяха наопаки. Нестабилността в клуба е огромна. И с това ръководство няма как да се получат нещата. В Левски има много юноши, футболисти, които не знаят какво ще се случи. Имат да се получават заплати. Нещата не стават по-добре, а по-зле. Има момчета, които са в Левски само заради обичта си към Левски. Това, което се случва, е недопустимо за клуб към Левски. Обичам Левски и няма как да бъда безразличен. Към момента нещата в Левски не се получават. Мога само да благодаря на феновете за подкрепата, която са оказвали към мен и останалите момчета през годините", добави още той.

"Относно нов договор с Левски няма как да коментирам. Защото това е двустранен процес. Договорът ми с Левски свърши, не съм получил предложение за нов, за да коментирам каквото и да е. Явно нещата от едната приключват. Свободен агент съм. Водят се разговори с клубове от чужбина. Левски не е затворена страница. Аз съм на линия и чакам да видя какви предложения ще има. За националния отбор само адмирации към Ясен Петров и екипа му. Бях слушал за него, но се убедих колко сериозно работи и какъв професионалист е. Не мисля още за отказване. На 33 години съм, чувствам се отлично и физически, и психически. Винаги ще следя какво се случва в Левски, но се надявам тази летаргия трябва да приключи час по-скоро. Новият сезон чука на вратата и никой няма да те пита дали си готов или не. Говоря си с момчетата и зная, че ситуацията е изключително тежка", каза вратарят.