Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира актуални теми около клуба и лятната подготовка. Стражът се присъедини по-късно към "сините" заради участието му в мачовете на националния отбор.

"Всичко е нормално, условията се перфектни да се подготвим, да направим ползотворна подготовка. Националите имахме 5-6 дни почивка да презаредим батериите. Никой не е излизал от форма, което е важно. Чувствам се добре. Всички сме здрави. Започваме да работим, да окомплектоваме отбора, тактически и физически, има достатъчно време да надградим и да изглеждаме още по-добре.

Казах, че не ме интересува как, но искам да спечелим Купата заради нашите фенове. Беше уникален момент и емоция след толкова много години да донесем трофей на "Герена". Сега очакванията ще са още по-големи. Имаме тежък съперник в Европа. Започва и първенството. Имаме и Суперкупа. Има доста неща, върху които да се борим и концентрираме. Има хора, които си тръгнаха. Има и нови футболисти, които трябва бързо да навлизат в колектива - това е наша основна рола на по-опитните - да ги ориентираме бързо в ситуацията. Мисля че няма да има никакъв проблем. Дай Боже всички да сме здрави след подготовката, да стартираме добре в първенството, след това Европа и да си вървим последователно напред.

Левски пусна билети за мача срещу Академия Пандев

Левски пусна билети за мача срещу Академия Пандев

Пропуските за двубоя, насрочен за събота от 18 часа на "Герена", са с цени между 10 и 35 лева

ПАОК е тежък съперник. Имат голям бюджет. Имат добри играчи. На много високо ниво. Ние се завръщаме след доста години в Европа. Надяваме се да направим добър резултат, особено пред нашите фенове. В два мача всичко може да стане. Трябва да сме перфектни, за да излезем победители след двата мача.

Моите цели са да съм здрав, да помагам на Левски, да правим по-добри игри, да трупаме сухи мрежи. Левски е над всичко и всички се стремим да помагаме на Левски. Мисля че направихме стабилни 6 месеца, сега трябва да затвърдим това. надявам се новите да вдигнат нивото и класата на отбора, да отбелязваме още по-леко голове, защото имахме затруднения с това. Оттук-нататък по-малко интервюта, повече съсредоточаване на терена. Всеки да знае какво трябва да прави, да се развива и да дава максимума си за това Левски да бъде там, където трябва.

Знам, вярвам и се моля да имаме още много приказни моменти, както края на сезона, заедно с нашите фенове. Без тях ние сме заникъде. Благодаря им от името на целия на клуб. Надявам се да трупаме победи и хубави моменти през новия сезон", заяви Михайлов пред клубната телевизия.