Треньорът на Левски Николай Костов ще продължи да привиква юноши, които да тренират с първия отбор. Поредният такъв ще бъде 14-годишният Габриел Йорданов, който ще се готви със сините и по всяка вероятност ще играе в някои контроли през зимата. Тийнейджърът се съзтезава за тима до 15 години, който е воден от Милен Гаджев и показва отлични голови умения.

От началото на сезона в Елитната група на тази възраст нападателят е взел участие в пет двубоя, в които е отбелязал шест попадения. Той стана шампион с 14-годишните през миналата година. До момента от 27 двубоя за отборите до 14 и 15 години във всички възрасти Йорданов има на сметката си 48 гола.

Много често юноши тренират с първия тим и то не само да запълват дупки, а желанието на Костов е да усетят атмосферата в мъжката селекцията и постепенно да се внедряват в нея. През този сезон игралият основно във втория отбор през миналата година Асен Митков се превърна в основна част на сините, а шансове до момента получи и Преслав Бачев, който донесе успеха над Ботев (Враца), пише "Тема Спорт".

Повериха Левски - Пирин на Сватбата

Повериха Левски - Пирин на Сватбата

Вижте кои ще са му помощници